Voorzorgsmaatregelingen Dufaco ICT omtrent Coronavirus

Inhoud
• Voorzorgsmaatregelen Dufaco ICT omtrent Corona-virus per 15 maart
• Continuïteit
• Thuiswerken
• Leveranciers
• Samen altijd in verbinding
• Externe informatiebronnen

Voorzorgsmaatregelen Dufaco ICT omtrent Corona-virus per 15 maart

Op basis van de laatste inzichten en vernieuwde en aangescherpte maatregelen vanuit onze overheid en het RIVM is er besloten om alle Dufaco ICT medewerkers per 15 maart 2020 thuis te laten werken. Onze engineers zijn goed voorbereid om thuis te werken waardoor deze maatregel geen impact heeft op de continuïteit van onze dienstverlening. Deze maatregel wordt vooralsnog toegepast tot en met 31 maart 2020.

Continuïteit

Om het risico op storingen te beperken worden software releases en veranderingen aan onze infrastructuur uitgesteld tot een later tijdstip. Hiernaast houden wij de netwerken nauwlettend in de gaten en zullen wij indien wenselijk ingrijpen en slechts, indien noodzakelijk, ook op locatie.

Thuiswerken

We ontvangen een verhoogde vraag vanuit onze relaties voor thuiswerkmogelijkheden. Wij ontvangen meerdere berichten dat de verstuurde link inzake Microsoft Teams niet (meer) werkt. Het is momenteel nog onduidelijk wat hiervan de oorzaak is. Om mee te denken in een oplossing is het raadzaam je verzoek te sturen aan ict@dufaco.nl
Dufaco ICT helpt je graag verder.

Leveranciers

Leveranciers treffen ook maatregelen. Vooralsnog zijn er geen maatregelen getroffen waardoor dit tot nu toe geen impact heeft op de beschikbaarheid. Wij vragen voor begrip als dit verandert vanwege aangescherpte maatregelen.

Samen altijd in verbinding

In deze crisis is de beschikbaarheid van digitale communicatie diensten belangrijker dan ooit. Dit vraagt om extra flexibiliteit, inzet en creativiteit van ons allemaal.
We blijven de ontwikkelingen nauwlettend in de gaten houden en zullen ons aanpassen waar en wanneer dit nodig is om bij te dragen aan de continuïteit van onze en jullie bedrijfsvoering!
Vragen, problemen of uitdagingen? Neem dan contact met onze afdeling Support via 088 – 5000 900.

Externe informatiebronnen

Klik hier voor de laatste informatie vanuit het RIVM.
Klik hier voor een kaart met verspreiding door Nederland.

Contact

Heb je vragen over dit bericht?
Neem contact op met onze afdeling Support via 088 – 5000 900.

Onze partners
Veelgestelde vragen

Kennisbank

Lees meer

Support

Bel, mail of bezoek ons van maandag t/m vrijdag van 8.30 uur tot 17.00 uur

Lees meer

Direct contact

Heeft u een vraag, opmerkingen of suggestie? Neem direct contact met ons op.

Lees meer