Vacature allround IT specialist

De baan: Jij als nieuwe fulltime IT specialist bent samen met je directe collega’s constant in contact met elkaar en onze klanten. Je werkzaamheden komen voort uit diverse kanalen. Bijvoorbeeld vanuit ons ticketsysteem, lopende projecten, nieuwe opdrachten en uiteraard gewoon via eindgebruikers welke inbellen op onze helpdesk.

Je werkzaamheden zijn erg divers: de ene dag ben je bezig met de implementatie van een nieuw product of dienst, de andere dag ben je bezig met regulier onderhoud op servers en dan weer met de installatie van telefonie- en wifioplossingen. Geen dag is hetzelfde!

Het team en de organisatie: Jouw nieuwe team bestaat uit: 2 eerstelijns, 2 tweedelijns en 2 derdelijns collega’s. Iedereen werkt met elkaar samen en er hangt een informele sfeer. Iedereen helpt elkaar waar het nodig is en kennisdeling staat centraal.

Dufaco ICT: Wij geven net dat extra beetje servicegerichtheid en zoeken door naar die ene betere oplossing. We laten ons niet uit het veld slaan als er een moeilijk op te lossen storing is en halen alles uit de kast. We hebben heel lang en heel veel ervaring met telefonie, internet en ICT. We bieden onze klanten een allround aanbod onder 1 dak aan. 1 of 300 werkplekken, wij kunnen alles aan.

Intern hangt er een informele werksfeer waar hard gewerkt wordt, maar waar ook goede grappen worden gemaakt! Tijdens de pauze eten we gezamenlijk een broodje. Wat ook erg leuk is! is dat we regelmatig uitjes hebben en een jaarlijkse skitrip naar het mooie Oostenrijk.

Jouw profiel:

 • Mbo of hbo werk- en/of denkniveau, ICT-minded zijn;
 • Klantgericht en oplossingsgericht
 • Proactief en leergierig naar nieuwe technologie
 • Goede kennis van de Nederlandse taal
 • Minimaal 40% op het gebied van Netwerkbeheer. Met kennis van de volgende begrippen: Layer2/3 switching, Firewall/NAT, Policy-, port-, traffic – based routing, VPN en VLAN.
 • Minimaal 30% kennis op het gebied van Microsoft/Office 365. Met kennis van de volgende begrippen: Azure Active Directory, Cloud, Mail, SharePoint, Intune en Onedrive
 • Minimaal 20% kennis op het gebied van: Windows server en 10% op het gebied van VoIP

Wat bieden wij:

 • Een groeiende en gezonde organisatie
 • Prettige en open werksfeer
 • Opleidingsmogelijkheden
 • Marktconform salaris en prima secundaire arbeidsvoorwaarden zoals: een auto, telefoon en laptop van de zaak.

Bij interesse:
Mail je cv samen met je motivatiebrief naar: Leonie.degroot@dufaco.nl
Voor vragen kan je terecht bij Leonie Landzaat. Voor meer informatie over Dufaco ICT kan je terecht op www.dufaco.nl

Download hier de vacature in pdf-formaat.

Onze partners
Veelgestelde vragen

Kennisbank

Lees meer

Support

Bel, mail of bezoek ons van maandag t/m vrijdag van 8.30 uur tot 17.00 uur

Lees meer

Direct contact

Heeft u een vraag, opmerkingen of suggestie? Neem direct contact met ons op.

Lees meer