Telefoontoestellen

Vaste telefoontoestellen voor íeder bedrijf!

Als klein, middelgroot of groot bedrijf wil je je vaste telefonie goed geregeld hebben. Daar hoort ook goede apparatuur bij! Daarom kun je bij ons kiezen uit vele vaste telefoontoestellen. Voorzien van de nieuwste technieken en ingespeeld op de wensen van het moderne bedrijf.

Polycom VVX lijn: modern en handig!

De Polycom VVX lijn bestaat uit een aantal vaste telefoontoestellen. Van een instapmodel voor de kantoormedewerker tot een high-end toestel met HD-videoconferentiemogelijkheden. Op alle toestellen zijn diverse handige kantoor-applicaties mogelijk, denk aan Exchange-integratie, muis- en toetsenbordkoppeling via PDC en een XML-interface voor een customized webbrowser.

Een greep uit de vaste telefoontoestellen:

Polycom VVX300 / VVX310 Business Media Phone

De Polycom VVX300 en de VVX310 zijn de instapmodellen van de VVX-lijn. Het intuïtieve beeldscherm en de eenvoudige navigatiestructuur zorgen voor een betrouwbaar toestel waar nauwelijks een gebruikerstraining voor benodigd is. Deze krachtige instapmodellen zijn bedoeld voor kantoormedewerkers die tijdens een normale werkdag regelmatig telefoongesprekken afhandelen en heldere gesprekken dienen te voeren. De VVX300/310 biedt hoge kwaliteit tegen een betaalbare prijs voor elke telefonie-omgeving. Door de geavanceerde UC-features en intuïtieve menu interface zijn deze telefoons geschikt voor elke medewerker.

Polycom VVX400 / VVX410 Business Media Phone

De Polycom VVX400 / VVX410 is een middenklasse Business Media Phone met 12 programmeerbare lijntoetsen of SIP-registraties een 3,5-inch groot kleurenscherm en geavanceerde telefoniemogelijkheden voor kantoor- of callcentermedewerkers. Het moderne design heeft een unieke en intuïtieve menustructuur en programmeerbare lijntoetsen voor het eenvoudig en snel beheren van gesprekken en contacten. Gebruikers kunnen gebruikmaken van bijvoorbeeld hun Exchange-kalender om vergaderingen bij te houden of met één druk op een knop in een conference call mee te doen. Met de LDAPfunctionaliteit kan er gebruik gemaakt worden van één centrale contact directory. Polycom VVX500 Business Media Phone.

Polycom VVX500 Business Media Phone

De Polycom VVX500 “all-in-one” IP-telefoon biedt een zeer intuïtieve gebruikerservaring. Met het touch screen scroll, touch en swipe je door het menu heen om videogesprekken te voeren, HTML5-webpagina’s te bezoeken, digitale foto’s te bekijken of natuurlijk gewoon om te bellen. Niet alleen voor de gebruiker is het een gemakkelijk toestel, maar door de vernieuwde webconfiguratie (UC Software 4.0.1) is de VVX500 zeer gemakkelijk om te beheren, te upgraden en te onderhouden.

Polycom VVX600 Business Media Phone

Naast de VVX500, is er ook de VVX600, een toestel met een groter display, (bluetooth-)aansluiting voor headsets, maximaal 16 ‘favoriete’ contacten op het hoofdscherm en integratie met de PC door de Polycom Desktop Connector.

Polycom VVX500 / VVX600 Plug&Play USB Camera

De Polycom VVX Camera is een hoge kwaliteit videocamera. Ontworpen om makkelijk aan te brengen en die perfect past bij de Polycom VVX 500 of VVX 600 desktop business media phones. De Polycom VVX Camera verandert uw VVX Business Media Phone in enkele seconden in een hoge resolutie en effectieve desktop conferencie-oplossing.

Maar ook vele mobiele telefoontoestellen!

Ook je mobiele telefoontoestel(len) regel je bij ons. Kies het mobieltje dat bij je past. In onze showroom vind je een groot assortiment aan accessoires voor mobiele telefoons, tablets, gadgets en ander hardware. Wij werken samen met:

Wat regelen wij voor je?

Wij kijken graag met je mee om te adviseren welke mobiele en vaste telefoontoestellen het beste passen in de organisatie. Voor de ene medewerker kan dat het ene toestel zijn, terwijl voor de andere medewerker een ander toestel beter is. Is dát eenmaal in kaart gebracht, dan bestellen wij de artikelen en installeren en activeren het. We staan klaar voor vragen en voor het geven van instructies, zodat alles snel en soepel geïmplementeerd wordt.

Dáárom kies je je telefoontoestellen uit bij Dufaco:

  • Altijd de modernste toestellen in ons assortiment
  • Alles onder 1 dak: zakelijke telefoontoestellen én zakelijke telefonie
  • Accountmanagers die jouw bedrijf begrijpen
  • Snelle service en een storingsdienst die 24 uur per dag bereikbaar is
Onze partners
Veelgestelde vragen

Kennisbank

Lees meer

Support

Bel, mail of bezoek ons van maandag t/m vrijdag van 8.30 uur tot 17.00 uur

Lees meer

Direct contact

Heeft u een vraag, opmerkingen of suggestie? Neem direct contact met ons op.

Lees meer