Standaard Basis Remote Support

Wij zijn alweer een maand onderweg met de nieuwe dienst Basis Remote Support. Jullie eerste bevindingen zijn positief. Het gemak en efficiënte manier van werken zijn de meest voorkomende reacties.

Als ondernemer wil je verzekerd zijn van een kordate opvolging bij een supportvraag en voldoende menselijke slagkracht waarbij supportwerkzaamheden snel en adequaat afgehandeld dienen te worden. Hiervoor dient ‘slechts’ een goed bemande- en gekwalificeerde ICT-afdeling operationeel te zijn.
Over de afgelopen jaren is niet enkel de vraag naar onze support explosief gegroeid, maar ook het expertiseniveau is onderhevig aan veranderingen.

Dufaco wil graag aan bovenstaande voorwaarden voldoen en zij heeft het afgelopen jaar geïnvesteerd in haar ICT-afdeling en deze afdeling met 50% personeelsbezetting uitgebreid. Daarnaast is er een geconditioneerd trainingsprogramma onder het motto ‘kennisverbreding’ onder de ICT-afdeling geïntroduceerd. Los van technische vaardigheden en competenties wordt ook de communicatie met onze klanten aangepakt.

Met de Standaard Basis Remote Supportdienst ontvang je een maandelijks support-tegoed (o.b.v. Fair Use Policy). Dit voorziet je als klant in de behoefte om heldere en duidelijke support van ons te ontvangen voor het komende jaar. Wij vragen geen extra (kleine) investeringen per maand voor administratieve wijzigingen of zaken welke door ons op afstand kunnen worden opgepakt. Alle supportzaken worden geadministreerd en gemonitord. D.w.z. dat Dufaco ieder kwartaal een rapportage draait en op deze wijze hoogverbruik tijdig zal melden aan de betreffende klanten. Indien er sprake is van excessief verbruik zullen wij in overleg treden om de mogelijkheden te bespreken. De dienst Basis Remote Support is klantafhankelijk samengesteld en derhalve niet opzegbaar.

Onze partners
Veelgestelde vragen

Kennisbank

Lees meer

Support

Bel, mail of bezoek ons van maandag t/m vrijdag van 8.30 uur tot 17.00 uur

Lees meer

Direct contact

Heeft u een vraag, opmerkingen of suggestie? Neem direct contact met ons op.

Lees meer