Op het gemiddelde mobieltje zitten meer bacteriën dan op een WC-bril van een openbare toilet

Na jaren van ontwikkeling heeft Striker dé oplossing. Striker 360º Hi-Tech Nano protection. Deze vloeibare nano bescherming legt een, voor het oog onzichtbare, coating rondom het apparaat waardoor bacteriën geen kans meer hebben en het apparaat tevens extra beschermd is tegen krasjes.

Striker 360º Hi-Tech Nano protection is nu verkrijgbaar bij Dufaco ICT voor slechts € 9,99 excl. BTW


360º Hi-Tech Nano protection heeft een duurzame werking van meer dan een jaar en werkt op het gehele apparaat. Heeft u al een screenprotector? Geen probleem! Het werkt ook daarop en zal zelfs de werking verbeteren. Het werkt ook op andere apparaten zoals afstandsbedieningen.

Striker 360º Hi-Tech Nano protection is makkelijk aan te brengen in 3 eenvoudig stappen. Maak eerst uw apparaat grondig schoon met het alcoholdoekje. Breng vervolgens de Nano Protection aan door het met uw vinger over het apparaat te wrijven. Hierna gebruikt u het microvezel doekje om uw toestel te polijsten en weer te laten glimmen. Geen gedoe, geen luchtbellen en u bent voor langere tijd goed beschermd.

360° antibacteriële bescherming
In plaats van alleen schoon te maken legt Striker 360º Nano Protection een antibacteriële coating rond het gehele apparaat. Bacteriën krijgen geen kans meer!

Voor alle telefoons, tablets en smartwatches
Striker is geschikt voor uw gehele toestel. Volledige 360º bescherming! Het maakt niet uit welk model u heeft. Striker is universeel en werkt altijd.

Screenprotector
De onzichtbare nano coating van Striker vormt een verhardende laag om uw gehele toestel. U beperkt hiermee de mogelijkheid van krassen op uw scherm.

Verbeterd de kwaliteit van uw foto’s en video’s én van uw beeldscherm
Kleine nano deeltjes zorgen voor een betere lichtinval wat de kwaliteit van uw opnamen verhoogt zodat u mooiere foto’s en video’s kan maken.

Werkt op glas, plastic en metaal
Uw apparaat is zoveel meer dan alleen een scherm. Striker 360º Nano Protection beschermd uw hele apparaat, 360º. Het maakt niet uit of het glas, plastic of metaal is en het werkt zelfs op een screenprotector.

Makkelijk aan te brengen zonder luchtbellen
Een protector aanbrengen zonder luchtbellen een gedoe? Met Striker niet! In drie eenvoudige stappen is uw apparaat volledig beschermd. De 360º Nano Protection van Striker is een vloeistof waarvan u niks ziet. Dus geen luchtbellen of randjes, maar wel volledige bescherming.

Heeft u al een screenprotector, geen probleem!
Werkt ook op reeds aangebrachte screenprotectors en versterkt hun werking zelfs.

Milieuvriendelijk en niet giftig
Striker 360º Nano Protection is niet schadelijk voor u of het milieu. Het is jarenlang ontwikkeld en getest. Striker voldoet hierdoor aan de strengste normen.

 

Onze partners
Veelgestelde vragen

Kennisbank

Lees meer

Support

Bel, mail of bezoek ons van maandag t/m vrijdag van 8.30 uur tot 17.00 uur

Lees meer

Direct contact

Heeft u een vraag, opmerkingen of suggestie? Neem direct contact met ons op.

Lees meer