Nog 33 dagen tot ISDN stopt!

KPN heeft aangegeven te stoppen met ISDN. Het ISDN netwerk is verouderd en tegenwoordig zijn er betere en goedkopere technieken zoals VoIP. Het uitfaseren van ISDN heeft consequenties voor bedrijven die nog gebruik maken van ISDN. Het is daarom van belang om actie te ondernemen.

KPN stopt met ISDN op 1 september 2019

KPN heeft inmiddels officieel aangegeven dat zij stoppen met enkelvoudige en meervoudige ISDN1/2 en meervoudige PSTN (analoge lijnen) op 1 september 2019.

Klanten van KPN die nu nog gebruik maken van ISDN moeten een alternatief vinden. De meeste klanten kunnen het beste overstappen op VoIP telefonie. Heb je net een nieuwe telefooncentrale op ISDN? Dan is SIPTrunk de meest eenvoudige oplossing om gemakkelijk over te stappen van ISDN naar VoIP. Is je telefooncentrale verouderd? Dan kan je overwegen om je volledige telefonie omgeving opnieuw in te richten. Het verschilt per situatie wat de beste telefonie-oplossing is voor jouw onderneming.

De voordelen van VoIP t.o.v. ISDN

Belt jouw onderneming nog over het ISDN netwerk? Misschien wil je dan helemaal niet overstappen. VoIP biedt echter een aantal grote voordelen ten opzichte van ISDN:

  • Voordeliger bellen
  • Mogelijkheid onbeperkt bellen tegen een vast bedrag per maand
  • Vast nummer op je mobiel
  • Koppelingen met CRM-systemen
  • Online alles regelen zoals voicemail, belgroepen en openingstijden
  • Vrijblijvend advies: Alternatieven ISDN

Dufaco ICT maakt het trunken van bestaande ISDN telefooncentrales nog aantrekkelijker met de autoprovisioned gateways van Patton. Onze VoIP-adviseurs bekijken vrijblijvend jouw situatie en geven advies-op-maat. Onze VoIP-adviseurs zullen binnenkort vrijblijvend contact met je opnemen. Wil je direct advies? Neem dan contact op met onze VoIP-adviseurs via 088 5000 900.

VoIP via Dufaco ICT al vanaf € 12,50 per maand

Onze partners
Veelgestelde vragen

Kennisbank

Lees meer

Support

Bel, mail of bezoek ons van maandag t/m vrijdag van 8.30 uur tot 17.00 uur

Lees meer

Direct contact

Heeft u een vraag, opmerkingen of suggestie? Neem direct contact met ons op.

Lees meer