Introductie HIP Recorder

Dufaco ICT introduceert HIP Recorder, de nieuwe Call Recording applicatie voor vaste en mobiele telefonie. Met HIP Recorder kan je jouw dienstverlening te verbeteren. Train medewerkers door gesprekken terug te luisteren, of luister dat ene belangrijke verkoopgesprek terug.

HIP Recorder is een cloud dienst waarmee u uw HIP gesprekken kunt opnemen, opslaan, analyseren en afspelen. De recording server is direct gekoppeld met de hosted telefonie centrale. Er zijn dus geen voorzieningen (zoals extra hardware) nodig op uw locatie. In combinatie met VAMO maakt HIP Call Recording het zelfs mogelijk om mobiele gesprekken op te nemen.

De voordelen

  • Gebruiksvriendelijke nieuwe omgeving
  • Het kunnen maken van teams met ‘bijdragers’ en ‘luisteraars’
  • Toevoegen van labels aan specifieke gedeelten uit de opnames
  • Labelen van opnames zodat je deze sneller kan terugvinden

MiFID II en AVG wetgeving
Voor de financiële sector is het vereist om aan MiFID II te voldoen, wat betekent dat gesprekken minimaal 5 jaar worden bewaard. Daarnaast vereist de nieuwe privacy wetgeving (AVG) een veilige en beperkte toegang tot gespreksopnames. HIP Recorder is MiFID II en AVG compliant. Gespreksopnamen worden 7 jaar behouden. Daarnaast kunnen gebruikers de opnames niet downloaden, maar alleen streamen.

Call Recording 7 jaar max 1000 minuten kunnen we nu aanbieden voor slechts € 17,50 excl. BTW per maand.
Call Recording 7 jaar max 3500 minuten kunnen we nu aanbieden voor slechts € 20,00 excl. BTW per maand.

Eenmalige setupkosten voor de Call Recording service bedragen € 100,- per gebruiker. Neem contact op met uw accountmanager voor meer informatie.

 

Onze partners
Veelgestelde vragen

Kennisbank

Lees meer

Support

Bel, mail of bezoek ons van maandag t/m vrijdag van 8.30 uur tot 17.00 uur

Lees meer

Direct contact

Heeft u een vraag, opmerkingen of suggestie? Neem direct contact met ons op.

Lees meer