Checklist vakantie

Ga je op vakantie naar het buitenland? Zorg dan dat je goed voorbereid bent met de volgende checklist. Regel alles voor je mobiele telefonie en je vaste telefonie zodat je onbezorgd van je vakantie kan genieten.

Vermijd onverwachte kosten 

  • Binnen de EU betaal je niet extra voor internet en bellen naar Nederlandse nummers. Buiten de EU kunnen deze kosten nog steeds flink oplopen. Zorg dat je op de hoogte bent van de kosten op je vakantiebestemming, of zet roaming uit en gebruik WiFi waar dit beschikbaar is.
  • Zorg dat je mobiele telefoon enkel apps update wanneer je verbonden bent met WiFi.
  • Stel per app in of deze gebruik mag maken van mobiele data.

Gebruik buiten de EU een roaming bundel 

Om te voorkomen dat je buiten de EU (+ Zwitserland en Andorra) per MB betaalt, kan je kiezen voor een beschikbare voordeelbundel. Iedere provider heeft wel voordeelbundels beschikbaar voor als u op reis gaat buiten de EU. Neem voor meer informatie contact op met onze support afdeling via 088 5000 900 of via support@dufaco.nl

Telefoon gestolen?

We hopen uiteraard dat het niemand zal overkomen, maar mocht uw telefoon gestolen worden of kwijt raken geef het dan direct door aan ons via 088 5000 900 of via support@dufaco.nl Wij zullen er dan voor zorgen dat de simkaart per direct gedeactiveerd wordt.

Tip: zorg dat u een unieke pincode op de SIM-kaart en het toestel zet om het risico op misbruik en hoge kosten na diefstal te verminderen.

Vakantiemelding

Zijn er in de zomer periodes waarop er niemand op kantoor aanwezig is om de telefoon te beantwoorden? Laat dan door Dufaco ICT een tijdsschema instellen op uw VoIP omgeving. Met deze licentie kunt u ervoor zorgen dat uw inkomende gesprekken worden doorgeschakeld naar uw mobiele telefoon, naar een ander nummer of naar uw voicemail.

Meer informatie

Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op via 088 5000 900 of via support@dufaco.nl

 

Onze partners
Veelgestelde vragen

Kennisbank

Lees meer

Support

Bel, mail of bezoek ons van maandag t/m vrijdag van 8.30 uur tot 17.00 uur

Lees meer

Direct contact

Heeft u een vraag, opmerkingen of suggestie? Neem direct contact met ons op.

Lees meer