Barry Lapré naar Dufaco ICT

Met ingang van 1 november is Barry Lapré aangesteld als directeur Sales & Marketing bij Dufaco ICT. Dit is een nieuwe functie binnen het sales- en marketingteam van Dufaco ICT, waarmee de organisatie duidelijk investeert in verdere groei en innovatie. Lapré wordt meewerkend voorman en verantwoordelijk voor het strategische beleid rondom groei, verdere professionalisering en slimmer werken.

Lapré heeft een bedrijfskundige achtergrond en staat bekend als een gepassioneerde ‘bouwer’ met bewezen kennis en resultaten in de vakgebieden sales, marketing en ICT binnen de zakelijke dienstverlening. Sinds 2008 was hij actief bij onze leverancier RoutIT dat sinds 2013 onderdeel van KPN uitmaakt. In 2018 heeft hij een ICT-securityproject afgerond.

Met de aanstelling van Barry Lapré verwacht Dufaco ICT nog beter invulling te kunnen geven aan haar huidige positie. In 2013 is Dufaco ICT begonnen aan een grootschalige verandering in haar werkwijze. Hierdoor heeft Dufaco ICT een stabiele basis gelegd voor de toekomst. Zo is ondermeer de dienstverlening op het gebied van ICT en Voice Over IP enorm uitgebreid en is er op het gebied van de mobiele telefonie gekozen meer en meer te gaan werken met marktleiders die net zo flexibel opereren als Dufaco ICT. Ook kiest de organisatie duidelijk voor innovatie in nieuwe diensten.

Barry Lapré over zijn aanstelling: “Richard Verweij en Dave Weisz hebben gemerkt dat de organisatie klaar is voor een volgende fase waarin groei, professionalisering en slimmer werken centraal staan. Daarbij zijn zij op zoek gegaan naar een kandidaat die op commercieel vlak matcht met deze doelstellingen en veel ervaring heeft met de producten en diensten die Dufaco ICT levert.”

Onze partners
Veelgestelde vragen

Kennisbank

Lees meer

Support

Bel, mail of bezoek ons van maandag t/m vrijdag van 8.30 uur tot 17.00 uur

Lees meer

Direct contact

Heeft u een vraag, opmerkingen of suggestie? Neem direct contact met ons op.

Lees meer