Workspace 365

Workspace 365 is een complete online werkplek met de kracht van Office 365. Hiermee biedt het organisaties een complete online desktop in de Cloud. Het beheren en creeëren van documenten en e-mail in de browser is nu via elk apparaat mogelijk. Dankzij de gebruikers-vriendelijke interface creëert Workspace 365 structuur en verhoogt het de productiviteit voor alle medewerkers.

Dure & logge remote desktops en servers

Veel kantoren maken nog gebruik van logge servers om bestanden en software te beheren. Daarnaast schaffen ze dure remote desktops aan om overal en altijd te kunnen werken. Voor kleine bedrijven zijn dergelijke oplossingen onbetaalbaar. Zelfs met deze oplossingen is informatie moeilijk vindbaar omdat het ongestructureerd is opgeslagen in verschillende software systemen.

Bestaande web applicaties toevoegen

Het is mogelijk extra bestaande applicaties toe te voegen aan het dashboard. Hierdoor zijn veelgebruikte bedrijfsapplicaties zoals CRM, kilometer- en urenregistratie, offertes- en facturatie en project managementtools snel te benaderen.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over wat Workspace 365 voor uw organisatie kan betekenen? Neemt u dan contact met ons op via ict@dufaco.nl of via 088 5000 950.