Vaste telefonie

Werkt u nog met een traditionele telefooncentrale, of maakt u net als veel andere bedrijven de overstap naar een volledig op Voice over IP gebaseerde oplossing? Deze moderne vorm van telefonie geeft uw organisatie nieuwe, kostenverlagende mogelijkheden:

  • Onderling gratis bellen, door het koppelen van vestigingen
  • Maximaal gebruik van beschikbare medewerkers om de telefoon op te nemen
  • Centrale in eigen beheer of outsourcen via Hosted IP Telephony
  • Voordelige internationale gesprekskosten

Laat u door dufaco business center vrijblijvend informeren over de voordelen die VoIP uw organisatie oplevert.

Integratie van mobiele en vaste telefonie
Met het integreren van uw mobiele met uw vaste telefonie, kan uw organisatie optimaal gebruik maken van de intelligente communicatieoplossingen van deze tijd. Dufaco verzorgt installatie en onderhoud van de systemen en biedt bijbehorende diensten aan. We kunnen deze systemen dynamisch maken, zodat u later makkelijk uit kunt breiden. Met dufaco heeft u zelf nergens meer omkijken naar.

Meer kostenbesparing
Door samen te werken met andere netwerkcarriers en –resellers dan het traditionele KPN, zijn de oplossingen van dufaco kostenbesparend. Zowel uw variabele gebruik (gesprekskosten) als uw infrastructuur (ISDN-lijnen), kunt u met een gerust hart bij ons onder brengen.

Polycom VVX lijn

Van een instapmodel voor de kantoormedewerker tot een high-end toestel met HD-videoconferentiemogelijkheden. Op alle toestellen zijn diverse handige kantoor-applicaties mogelijk, denk aan Exchange-integratie, muis- en toetsenbordkoppeling via PDC en een XML-interface voor een customized webbrowser.

Polycom VVX300 / VVX310 Business Media Phone

De Polycom VVX300 en de VVX310 zijn de instapmodellen van de nieuwe VVX-lijn. Het intuïtieve beeldscherm en de eenvoudige navigatiestructuur zorgen voor een betrouwbaar toestel waar nauwelijks een gebruikerstraining voor benodigd is.

Deze krachtige instapmodellen zijn bedoeld voor kantoormedewerkers die tijdens een normale werkdag regelmatig telefoongesprekken afhandelen en heldere gesprekken dienen te voeren. De VVX300/310 biedt hoge kwaliteit tegen een betaalbare prijs voor elke telefonie-omgeving. Door de geavanceerde UC-features en intuïtieve menu interface zijn deze telefoons geschikt voor elke medewerker.


Polycom VVX400 / VVX410 Business Media Phone

De Polycom VVX400 / VVX410 is een middenklasse Business Media Phone met 12 programmeerbare lijntoetsen of SIP-registraties een 3,5-inch groot kleurenscherm en geavanceerde telefoniemogelijkheden voor kantoor- of callcentermedewerkers.

Het moderne design heeft een unieke en intuïtieve menustructuur en programmeerbare lijntoetsen voor het eenvoudig en snel beheren van gesprekken en contacten. Gebruikers kunnen gebruikmaken van bijvoorbeeld hun Exchange-kalender om vergaderingen bij te houden of met één druk op een knop in een conference call mee te doen. Met de LDAP-functionaliteit kan er gebruik gemaakt worden van één centrale contact directory.


Polycom VVX500 Business Media Phone

De nieuwe Polycom VVX500 "all-in-one" IP-telefoon biedt een zeer intuïtieve gebruikerservaring. Met het touch screen scroll, touch en swipe je door het menu heen om videogesprekken te voeren, HTML5-webpagina's te bezoeken, digitale foto's te bekijken of natuurlijk gewoon om te bellen.

Niet alleen voor de gebruiker is het een gemakkelijk toestel, door de vernieuwde webconfiguratie (UC Software 4.0.1) is de VVX500 zeer gemakkelijk om te beheren, te upgraden en te onderhouden.


Polycom VVX600 Business Media Phone

Naast de VVX500, is er nu de VVX600, een nieuw toestel met een groter display, (bluetooth-)aansluiting voor headsets, maximaal 16 'favoriete' contacten op het hoofdscherm en integratie met de PC door de Polycom Desktop Connector.


Polycom VVX500 / VVX600 Plug&Play USB Camera

De Polycom VVX Camera is een hoge kwaliteit videocamera. Ontworpen om makkelijk aan te brengen en die perfect past bij de Polycom VVX 500 of VVX 600 desktop business media phones. De Polycom VVX Camera verandert uw VVX Business Media Phone in enkele seconden in een hoge resolutie en effectieve desktop conferencie-oplossing.

FAQ Vaste telefonie

Vraag:

Waar kan ik de specificaties terugvinden van de HIP telefonie?

Antwoord:

Dit kan op de website van dufaco. Bovenaan de website aan de rechterkant staat een link naar de login voor de Voip portal. Hierin kunt u de specificaties terugvinden van 2013.

Vraag:

Waar kan ik de specificaties terugvinden van 2012?

Antwoord:

Dit kunt u doen met uw oude inloggegeven via de link: https://portal2012.voipit.nl/ssp/overview.do

Vraag:

Hoe kan het dat de gesprekskosten die ik gefactureerd krijg van Dufaco ICT afwijken van de gesprekskosten die in de Voip Portal terug te zien zijn?

Antwoord:

In het algemeen kan het voorkomen dat deze niet gelijk zijn. Het komt namelijk voor dat gesprekken in een bepaalde maand om allerlei redenen niet tijdig van een prijs voorzien kunnen worden. In dat geval worden deze gesprekken op de factuur van de volgende maand meegenomen.

Vraag:

Hoe kan ik een gesprek doorverbinden met het Panasonic kx tgp500 toestel?

Antwoord:

Druk tijdens het actieve gesprek op de ronde knop en selecteer optie 2 “Overbrenging”. Toets vervolgens het nummer waar u naar wilt doorverbinden. Als u die persoon aan de lijn heeft gekregen drukt u op de rode knop en wordt het gesprek doorverbonden.

Besparen op telecom kosten

Dufaco Telecom is een dynamisch bedrijf dat betrouwbare en toekomst vaste oplossingen biedt op het gebied van ICT, mobiele- en vaste telefonie. En met succes! Dufaco heeft klanten in heel Nederland en vele bedrijfstakken. We kijken voorduren hoe de service beter kan en waar kansen voor uw organisatie liggen in onze vakgebieden.

Besparen

Dufaco kan voor nagenoeg iedere organisatie een besparing realiseren op de mobiele telefonie en vaste telefoniekosten. Wij realiseren dit vaak zonder dat u daarvoor een investering hoeft te doen. Het enige wat wij van u vragen is nog geen 45 minuten van uw kostbare tijd voor een inventarisatiegesprek bij u op kantoor. Ga de uitdaging aan en laat ons geheel vrijblijvend inzichtelijk maken hoeveel u kunt gaan besparen!

Upload hieronder direct uw vaste en mobiele telefonie factuur en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Upload formulier minimaal 1 factuur verplicht

Bedrijfsnaam
Ongeldige invoer

Contactpersoon(*)
Please type your full name.

E-mail(*)
Invalid email address.

Telefoonnummer
Ongeldige invoer

Aantal medewerkers in uw organisatie(*)
Please tell us how big is your company.

Hoe mogen wij contact met u opnemen?

Wanneer mogen wij contact met u opnemen?
Please select a date when we should contact you.

Voeg hier uw factuur toe(*)
Voeg minimaal 1 factuur toe

Voeg minimaal 1 factuur toe

  

HIP aLive

download hier de HIP alive flyer

"Bedien je kantoortelefoon vanaf je desktop en je Smartphone. Wees overal bereikbaar op jouw manier, op jouw moment."

HIP aLive is een pakket waarin de HIP Toolbar voor de desktop en de nieuwe HIPPER app voor Smartphone zit. Dit zorgt voor optimale controle over de bereikbaarheid op kantoor, thuis en onderweg.

Meerwaarde hosted

HIP aLive ontsluit de unieke voordelen van het hosted HIP platform voor de actieve professional.

De mobiliteit functies Anywhere en Kantoor op afstand geven u de vrijheid overal bereikbaar te zijn (kantoor, thuis, mobiel) op het zakelijke nummer. Wanneer u dat wenst.
De HIP Toolbar maakt het mogelijk alle functies van de telefooncentrale, onafhankelijk van het toestel, op elke PC (kantoor, thuis), op een intuïtieve manier te bedienen.
De HIPPER app bedient dezelfde functies van de telefooncentrale via de Smartphone (iPhone, Android), zodat ten alle tijden de bereikbaarheidsinstellingen aangepast kunnen worden.

Real live
Een paar voorbeelden van de vrijheid die het HIP aLive pakket geeft in het dagelijks leven.

U werkt thuis en u bent bereikbaar op uw zakelijke nummer/extensie via de thuistelefoon. Met de HIP Toolbar kunt u 'Kantoor op afstand' eenvoudig instellen en vervolgens bellen, zonder dat er op de thuistelefoon kosten worden gemaakt.

Of u bent onderweg bereikbaar op uw mobiele telefoon via Anywhere. Via de HIPPER Smartphone app kan dit eenvoudig worden aan en uitgezet. Ook kan HIPPER via klik-en-bel de telefooncentrale een gesprek laten opzetten.

Nieuwe versie HIP Toolbar

Er is een nieuwe versie van de HIP Toolbar beschikbaar.  De nieuwe toolbar, in het Nederlands is ook leverbaar. Deze toolbar is behalve Nederlandstalig ook voorzien van de mogelijkheid tot automatische updates. Download hier de Nederlandse gebruikershandleiding van de HIP Toolbar.

Hieronder een video over de toolbar. Deze video is nog gebaseerd op de Engels talige versie.

 

 

De oude versie van de HIP Toolbar moet eenmalig geüpdate worden naar de nieuwe Nederlands talige versie. Deze update kunnen wij uitvoeren voor slechts € 10,- excl. BTW indien wij remote toegang kunnen krijgen tot uw netwerk. Anders brengen wij € 84,- excl. BTW in rekening per uur dat wij op locatie bezig zijn + voorrijkosten.

HIPPER
U installeert HIPPER eenvoudig via de iPhone App Store of Android Market Place. Zoek op 'HIPPER' en installeer. Om HIPPER te activeren bestelt u in via dufaco het HIP aLive pakket, of een losse HIPPER licentie.