Telecomscan

Sinds 1 oktober 2016 is er door de ACM een wijziging doorgevoerd in de telecom contracten. Het gevolg hiervan is dat alle vaste telefonie contracten die reeds buiten de initiële looptijd zijn met 1 maand opzegtermijn opgezegd kunnen worden. Dit is dus het moment om te gaan besparen op uw telecom kosten.

Met de Telecomscan nemen wij de volledige telecomkosten binnen jouw bedrijf onder de loep. Wij kijken onder andere naar de facturen van je mobiele en vaste telefonie abonnementen. Denk daarbij aan het belgedrag, dataverbruik, sms verbruik en buitenland verbruik van alle medewerkers binnen jouw bedrijf. Via onze op maat gemaakte abonnementen-tool wordt er een berekening gemaakt waaruit blijkt welke kosten je gemaakt zou hebben bij de diverse mogelijkheden die er op de markt zijn. 

Naast deze cijfers kunnen onze adviseurs inzichtelijk maken welke voordelen jouw organisatie geniet wanneer je gebruik maakt van nieuwe ontwikkelingen in de telecommarkt. Vast-Mobiel integratie is hier een voorbeeld van, maar Dufaco gaat veel verder. Zo bieden wij je ook een smartphone app aan waarmee jouw medewerkers de volledige controle hebben over hun bereikbaarheid, of het nu gaat om de mobiele of vaste telefoon.

Wil je een Telecomscan voor uw bedrijf? Stuur dan de laatste 3 maandfacturen naar sales@dufaco.nl Eén van onze accountmanagers zal dan spoedig met je contact opnemen om de Telecomscan met je door te nemen.