Providers

Dufaco ICT werkt samen met een aantal providers welke goed aansluiten bij het serviceniveau wat wij u graag willen leveren. Naast traditionele telefonie oplossingen biedt Dufaco ICT u diverse providers aan waarmee u andere functionaliteiten in huis haalt of waarmee u kunt gaan besparen ten opzichte van uw huidige situatie.

Onderstaand treft u de providers waarmee Dufaco ICT samenwerkt:

KPN is de toonaangevende leverancier van Telecommunicatie- en IT-diensten in Nederland en biedt consumenten vaste en mobiele telefonie, internet en televisie. Voor zakelijke klanten verzorgt KPN complete Telecommunicatie- en IT-oplossingen. KPN staat voor een helder en eenvoudig aanbod aan de klant met een optimale service. Dit vraagt om een eenvoudig ingerichte organisatie, die snel en flexibel is en waar de mensen passie voor de klant hebben.

Ziggo is een landelijke aanbieder van media- en communicatiediensten. Ziggo bedient circa 3,1 miljoen huishoudens, 1,5 miljoen breedband internetklanten, 1,7 miljoen afnemers van digitale televisie en 1,1 miljoen telefonieabonnees. De klein- en grootzakelijke markt maken bij Ziggo gebruik van producten en diensten zoals telefonie, datacommunicatie en elektronische betalingsmogelijkheden. Het verzorgingsgebied - met sterke regionale bases - strekt zich uit over heel Nederland.
Met Ziggo Zakelijk bieden wij snelle en efficiënte communicatie-diensten aan bedrijven en instellingen. Met Ziggo Zakelijk kiest u voor een internet- en telecomleverancier die betrouwbaarheid en service centraal stelt. Aspecten als beschikbaarheid leggen wij bovendien in een Service Level Agreement vast, zodat u verzekerd bent van een uitstekende dienstverlening. Maar bovenal leveren onze diensten aanzienlijke kostenbesparingen op.

RoutIT is een zelfstandige en onafhankelijke provider van Connectivity en Cloud diensten. RoutIT biedt  een breed scala van diensten op het gebied van internet, Cloud, connectivity- en communicatieoplossingen. RoutIT onderscheidt zich van andere providers door uitsluitend gebruik te maken van een indirecte marktbenadering. RoutIT richt zich op het bieden van de hoogste kwaliteit in dienstverlening en werkt uitsluitend samen met marktleiders. RoutIT is onafhankelijk en levert netwerkverbindingen van alle Service Providers.

Esprit Telecom levert telefonie-, internet- en datadiensten aan zakelijke klanten en non-profitorganisaties. Esprit Telecom maakt gebruik van alle vooraanstaande netwerkproviders en kan daardoor op elke locatie de best passende infrastructuur en bijbehorende diensten leveren. Esprit Telecom is in 1993 gestart als de eerste alternatieve telecomoperator naast KPN. In 2008 is de data- en hosting positie versterkt door de overname van XB, een van de eerste zakelijke ISP’s. Sinds 2011 is Zoranet onderdeel van Esprit Telecom waarmee Esprit Telecom een van de belangrijkste telecomleveranciers voor de retailmarkt is geworden.