Online backup

 

Online backup van dufaco

Voor bijna alle ondernemingen is informatie het waardevolste bedrijfskapitaal dat ze bezitten. Zonder die computergegevens zit iedereen stil; u kunt uw diensten niet leveren, de werknemers zitten stil, met andere woorden, er komt geen geld meer binnen. De bedrijven zijn niet te tellen die door dataverlies failliet zijn gegaan.

Kortom, computerbestanden zijn onmisbaar, dus worden er back-ups gemaakt. Want er kan van alles misgaan, een nieuw virus bijvoorbeeld, dat toeslaat omdat de virusscanner het net te laat ontdekt, de server crasht, of het complete systeem gaat verloren als gevolg van brand of diefstal. En dan zijn er die situaties dat een gebruiker iets gewist heeft, een bestand overschreven heeft. Dan is het toch makkelijk wanneer de data ergens anders veilig staat en weer terug gehaald kan worden.

Dufaco ICT biedt u de mogelijkheid al uw data eenvoudig en efficiënt veilig te stellen buiten de deur. 

•  Dagelijks automatisch een versleutelde backup 

•  Backupgeschiedenis van meerdere momenten (zelf te bepalen) 

•  Gratis terugplaatsing via internet 

•  Makkelijk te installeren software 

•  Continue controle en dagelijks een backuprapport

Ons platform is uiterst efficiënt. Dankzij slimme verwerking en compressie van de data kan het back-upvolume tot wel 90% verkleinen. De voordelen: de back-ups verbruiken veel minder servercapaciteit, verlopen sneller en kosten minder.

Om u te overtuigen van dit verhaal kunt u nu 1 maand gratis profiteren van deze oplossing. Deze aanbieding is geldig op zowel werplekken als servers. Het is erg eenvoudig in gebruik, u kunt eenvoudig aangegeven welke bestanden of database u mee wilt nemen in de back-up.

Wilt u gebruik maken van dit aanbod of meer informatie krijgen over de oplossing neem dan contact met ons op via 088 5000 950 of via ict@dufaco.nl