Mobiele telefonie

Wat kan Dufaco voor uw bedrijf betekenen? Dufaco is al meer dan 20 jaar succesvol actief in de telecombranche. In de beginjaren gestart als Talkline/debitel leverancier, maar als snel daarna ook partner geworden van diverse andere aanbieders zoals KPN, Vodafone en T-Mobile.


Inmiddels levert dufaco business center abonnementen van KPN, Yes Telecom, Vodafone en T-Mobile en heeft dufaco bij elk van deze providers een bijzondere status. 


Aangezien wij volledig onafhankelijk opereren bent u verzekerd van een passend advies dat altijd aansluit op uw wensen. 


Een besparing kunnen wij altijd voor u realiseren, echter is dat niet het enige uitgangspunt. Service staat bij ons nog altijd op nummer één. Wat anderen beloven, maken we bij Dufaco altijd waar. De medewerkers van Dufaco zijn flexibel, gedreven, creatief en service gericht. Hoe kunnen wij die service waarmaken? U krijgt een dedicated Accountmanager en dedicated support medewerker zodat u al uw vragen tijdig beantwoord krijgt. 


Benieuwd welke klanten u zijn voor gegaan? U kunt ons altijd bellen voor een referentie van één van onze klanten. Gelijk een afspraak maken kan natuurlijk ook. Bel voor een afspraak met een van onze accountmanagers naar 088 5000 900 en wij komen graag vrijblijvend bij u langs.

Alles over mobiel internet

Smartphones winnen aan populariteit. Hiermee stijgt ook het internetgebruik op de mobiele telefoons. Met spraakabonnementen bij alle providers is het mogelijk om op internet te gaan als dit met het toestel mogelijk is. Deze optie is dus niet standaard geblokkeerd als u geen abonnement heeft voor mobiel internet gebruik.

Op deze pagina kunt u meer lezen over de verschillende abonnementen voor mobiel internet van de verschillende providers. Tevens treft u hier de instellingen van de verschillende providers aan voor het gebruik van mobiel internet. Mocht het met deze instellingen niet lukken om uw telefoon in te stellen kunnen wij dit uiteraard ook voor u realiseren. Informeer bij uw accountmanager naar de mogelijkheden en kosten. 

 

Datalimiet

Vanaf 1 juli 2010 krijg je als klant met een mobiel abonnement een datalimiet van € 50,00 (€ 59,50 inclusief BTW)  per maand. Zo helpt de provider je hoge datakosten te voorkomen! Deze datalimiet geldt wanneer je in de Europese Unie data verbruikt. Dit kan via mobiel internet en e-mail op een laptop of met je mobiele telefoon.

Dit automatisch instellen van de datalimiet is verplicht om te voldoen aan regulering van de Europese Unie.

Hoe werkt dit in de praktijk
Wanneer je vanaf 1 juli 2010 binnen de EU data gebruikt en je nadert de grens van € 50,00 (excl. btw) word je hiervan per sms op de hoogte gesteld.

Je kunt aangeven dat je internet- of e-mailgebruik wilt voortzetten door hierop een antwoord sms met ‘JA’ terug te sturen naar 1330. Wanneer je geen sms terugstuurt en je bereikt de limiet dan kun je in het buitenland geen data meer verbruiken. Het is dan pas mogelijk om opnieuw data te gebruiken vanaf de eerste dag in de eerstvolgende kalendermaand.

KPN


Met Mobiel Internet van KPN heb je altijd jouw internet bij je. En dankzij het betrouwbare netwerk van KPN heb je in bijna heel Nederland dekking.

Wil je weten welke vorm van mobiel internet het beste bij je past? Neem dan contact op met uw accountmanager bij dufaco voor een gedegen advies. 

 

Algemene instellingen

APN

APN i.c.m. 4G

Gebruikersnaam 

Wachtwoord

SMTP Server

Telefoon instellingen

 

internet

portalmmm.nl

[leeg]

[leeg]

smtp.kpnplanet.nl

[klik hier]

YES Telecom


yesKiest u voor maatwerk, dan sluit het Yes Business Abonnement geheel op uw wensen aan. Per medewerker bekijkt u welke diensten u wel en niet wilt afnemen. Tevens zijn de Yes Business Abonnementen uit te breiden met alle bestaande Yes Telecom data-oplossingen. Op deze manier heeft u een op maat gemaakt abonnement dat helemaal bij u als zakelijke klant past.

Uiteraard betaalt u alleen voor wat u gebruikt. Zodra het belvolume stijgt en het aantal aansluitingen toeneemt, profiteert u tevens van een hogere besparing. Bij een Yes Business Abonnement is het Yes Service Pack standaard kosteloos inbegrepen.

  

Algemene instellingen

APN

Gebruikersnaam 

Wachtwoord

SMTP Server

Telefoon instellingen

 

internet

[leeg]

[leeg]

smtp.kpnmail.nl

[klik hier]

Vodafone

Internet op je mobiel, waar en wanneer je wilt of je nu wilt weten of het gaat regenen, of waar de files staan. Met je mobieltje heb je het world wide web gewoon in je broekzak.

Alle websites die je thuis bekijkt kun je ook met je mobiel bezoeken. Bovendien kun je via de Application manager allerlei leuke applicaties (Apps) zoals Google Maps direct downloaden.

 

Algemene instellingen

* Zakelijk APN

Gebruikersnaam 

Wachtwoord

* Particulier APN

Gebruikersnaam 

Wachtwoord

SMTP Server

Telefoon instellingen

office.vodafone.nl

vodafone

vodafone

live.vodafone.com

vodafone

vodafone

authsmtp.vodafone.nl*

[klik hier]

* Werkt in combinatie met een gratis @vodafone account

Telfort

Met mobiel internet van Telfort ben je verzekerd van de kwaliteit van het betrouwbare KPN netwerk. Kies je eigen databundel of kies ervoor om deze te delen met je collega's. Behoefte aan een hogere internet snelheid? Kies dan voor verhoging met 4G internet.

 

Algemene instellingen

APN

APN i.c.m. 4G

Gebruikersnaam 

Wachtwoord

SMTP Server

Telefoon instellingen

 

internet

portalmmm.nl

[leeg]

[leeg]

smtp.kpnplanet.nl

[klik hier]

 

T-Mobile


t-mobileMet T-Mobile mobielbreedbandinternet kun je online met je laptop of smartphone waar en wanneer jij wilt. Zó kun je op elk gewenst moment e-mails versturen, het laatste nieuws checken of iets opzoeken met Google. Zonder onverwachte kosten achteraf.

T-Mobile heeft voor iedereen een passend internetabonnement. 

 

Algemene instellingen

APN

Gebruikersnaam 

Wachtwoord

SMTP Server

Telefoon instellingen

internet

tmobile

tmobile

smtp.tmobile.nl

[klik hier]

Mocht u na het lezen van deze informatie nog vragen hebben, of informatie missen dan kunt u contact opnemen met uw accountmanager.