Effectief uw medewerkers trainen

knowingo avatarWe leven in een tijd waarin mensen worden overstroomd met informatie: documenten, e-learning modules, nieuwsberichten, e-mails, sociale media en nog veel meer. Geconfronteerd met zo’n vloed van
informatie is het moeilijk om het kaf van het koren te scheiden.

Hoe focussen we ons op de essentiële kennis en behouden we het juiste perspectief? Wat als we een middel hadden dat u volledige zekerheid gaf dat essentiële feiten en/of principes top-of-mind zijn én blijven bij al uw personeel?

Een tool waarmee u al uw medewerkers triggert om te blijven leren en hen actief in de leercyclus houdt. Maak kennis met Knowingo, een nieuw leerplatform dat druppelsgewijs leren mogelijk maakt.

Ontworpen met game-design principes en onderbouwd met een krachtige leermethode, biedt Knowingo een elegante oplossing die eenvoudig te integreren is binnen uw organisatie. Knowingo toetst continu of uw personeel de relevante kennis heeft en herhaalt die uitdagingen op precieze intervallen.

De intelligente backend van Knowingo zorgt voor een gepersonaliseerde en optimale leercurve. Knowingo is verpakt in een aantrekkelijke en intuïtieve applicatie en speelt als een game, waardoor het gemakkelijk door al uw personeel kan worden gebruikt. In dagelijkse quests en competitie met collega’s worden uw medewerkers op een unieke en toch eenvoudige manier uitgedaagd. Knowingo is speelbaar op tablets en smartphones waardoor het ook thuis of onderweg kan worden gebruikt. Knowingo is zo een krachtige drager van kennis voor uw hele organisatie.

Omdat Dufaco ICT gelooft in deze manier kennisoverdracht bieden wij uw organisatie de mogelijkheid kennis te maken met dit platform. Dit kan middels een korte persoonlijke demo, of bij interesse een pilot programma. Na het doorlopen van deze pilot krijgt u waardevolle informatie over het leerniveau, verspreiding van kennis en retentie. In de brochure krijgt u een goede indruk van dit fantastische product, download deze vandaag nog.

Geloof u ook in kennisoverdracht ? Wilt u ook uw personeel op de hoogte hebben van bedrijfsinformatie, VCA richtlijnen of NEN normeringen ?

Informeer dan vrijblijvend bij ons naar de mogelijkheden. Bel 088 5000 950 of mail naar ICT@dufaco.nl.