ICT services

qr-ictBesparen met betere ICT
Een netwerk dat altijd beschikbaar is en de vanzelfsprekende aanwezigheid ervan sluit naadloos aan op de wereld van nu. Eenmaal gewend, kunnen we niet meer zonder. Tegenwoordig kan een bedrijf niet meer zonder goede ICT ondersteuning.

dufaco neemt al deze ICT zaken uit handen!  Wij beheren honderden werkplekken bij veel relaties die samen tientallen verschillende applicaties gebruiken. Die relaties zijn blij met dufaco omdat dufaco beter, sneller en professioneler werken dan hun eigen systeembeheerder of hun vorige ICT leverancier.

Werkplekontzorging
Eén telefoonnummer is genoeg om een schat aan hoogwaardige dienstverlening te ontsluiten. Sommige relaties nemen al meer dan 15 jaar diensten en zaken van ons af. Dat feit alleen al is uniek te noemen. Dit hebben we gerealiseerd door gewoon met u te praten, zonder technische termen, gewoon in “jip en janneke” taal. Maar ook door all-round te zijn, we leveren immers ook werkplekken, servers, telefooncentrales, (mobiele)telefoons en cloud diensten.

Integratie van Telecom & ICTsysteembeheer_puzzle
Dufaco weet als geen ander wat het integreren van uw Telecom & ICT u kan opleveren. Al bijna 25 jaar zijn wij actief in deze markt en hierdoor hebben wij de nodige ervaring opgedaan. De kunst is niet het koppelen van bepaalde technieken, maar de kunst is het koppelen van bepaalde technieken om te zorgen dat uw organisatie nog efficiënter kan werken.

Al heel lang, al heel veel ervaring
Met ruime ervaring zijn wij gespecialiseerd in o.a. Microsoft, Apple, HP, Cisco, Sonicwall, broadsoft VoIP systemen. Maar boven alles is dufaco geïnteresseerd in u en dat waar u zich zeker niet mee bezig wilt houden...! Of het nu gaat over 1 of 350 werkplekken: dufaco is voor u echt de interessantste partij.

Bel anders gewoon even, het gaat u echt verrassen.

Effectief uw medewerkers trainen

knowingo avatarWe leven in een tijd waarin mensen worden overstroomd met informatie: documenten, e-learning modules, nieuwsberichten, e-mails, sociale media en nog veel meer. Geconfronteerd met zo’n vloed van
informatie is het moeilijk om het kaf van het koren te scheiden.

Hoe focussen we ons op de essentiële kennis en behouden we het juiste perspectief? Wat als we een middel hadden dat u volledige zekerheid gaf dat essentiële feiten en/of principes top-of-mind zijn én blijven bij al uw personeel?

Een tool waarmee u al uw medewerkers triggert om te blijven leren en hen actief in de leercyclus houdt. Maak kennis met Knowingo, een nieuw leerplatform dat druppelsgewijs leren mogelijk maakt.