Hosted Telefonie video's

Bekijk onderstaande instructie video's over de Hosted Telefonie dienst van dufaco.

Hipper Thuis

Werkt u een dag vanuit huis; gebruik dan Kantoor op afstand – en uitsluitend uw thuistelefoon of mobiel zal rinkelen, omdat die nu onderdeel is van uw zakelijke telefooncentrale. Met HIPPER kunt u Kantoor op afstand eenvoudig instellen en vervolgens bellen, zonder dat er op de thuistelefoon kosten worden gemaakt.

Hipper Anywhere

Als u onderweg bent of regelmatig wisselt van werkplek, koppelt u met Anywhere uw mobiele telefoon aan uw vaste nummer, zodat deze mee rinkelt als er wordt gebeld. Als u mobiel opneemt, ziet de beller gewoon uw vaste nummer. Met *11 kunt u het gesprek verplaatsen naar uw vaste toestel, als u tijdens het gesprek weer op uw werkplek aankomt.

HIP Toolbar

Met de unieke Nederlandse HIP Toolbar op uw PC, hoeft u géén expert te zijn om uw telefoon te bedienen en de functies van de telefooncentrale in te stellen. De HIP Toolbar maakt het mogelijk alle functies van de telefooncentrale, onafhankelijk van het toestel, op elke PC (kantoor, thuis), op een intuïtieve manier te bedienen. HIP Toolbar is de afstandsbediening voor alle functies van uw telefoon.

HIPIN

HIPIN is innovatieve software voor Windows, die onder andere klantkaart en bestaande applicaties integreert met het HIP Telefonie platform. HIPIN biedt u hogere klanttevredenheid, hogere productiviteit en veel gemak.

HIP Receptionist

Software op de computer van de receptioniste voor het beheer van telefoongesprekken. Via deze software is in te zien wie er in gesprek is en kan direct worden doorgeschakeld.

Heeft u na het zien van deze video's nog vragen? Neem dan contact met ons op via 088 5000 900 of via sales@dufaco.nl