Het Unlimited Netwerk | Opnieuw als beste getest!

.

Het netwerk van T-Mobile is voor het tweede jaar op rij het best geteste netwerk van Nederland. Dat heeft het onafhankelijke onderzoeksbureau P3 communications vandaag bekend gemaakt. Dat betekent dat de klant bij T-Mobile altijd supersnel internet, de beste gesprekskwaliteit en uiteraard landelijke netwerkdekking heeft. Daarbij is het netwerkcapaciteit zodanig dat T-Mobile nog volop ruimte heeft voor groei en zij klaar zijn voor de toekomst.

Onderzoek: Nederlandse 4g-netwerken zijn uitstekend

.

De downloadsnelheden van Nederlandse 4g-netwerken zijn in het afgelopen jaar gemiddeld omhooggegaan, terwijl de uploadsnelheid gemiddeld juist omlaag is gegaan. Dat blijkt uit een rapport van het Duitse P3, dat in veel landen mobiele netwerken benchmarkt.

KPN kondigt beëindiging ISDN aan

.

Donderdag 13 april 2017, is vanuit KPN Wholesale de aankondiging gedaan van de End of Life van de diensten ISDN1/2 Enkelvoudig (EV), ISDN2 Meervoudig (MV) en PSTN Meervoudig (MV) per 1 september 2019. De diensten kunnen voorlopig nog wel verkocht worden. Voor ISDN 15/20/30 geldt dat KPN deze dienstverlening tenminste tot 1 januari 2021 zal blijven ondersteunen. Voor PSTN enkelvoudig geldt dat de dienstverlening wordt gecontinueerd.