Samenwerking met Esprit XB

.

dufaco espritxb

Naast de VoIP diensten en KPN diensten welke dufaco business center levert voor de vaste telefonie biedt dufaco business center nu een extra alternatief. Voor bedrijven welke nog niet klaar zijn voor een overstap naar een VoIP omgeving en de KPN rekening te hoog vinden is dufaco business center gaan samenwerken met Esprit XB.

 

Voor elk bedrijf is het van groot belang om in de huidige tijd van economische crisis kosten te besparen. Telefoonkosten worden echter vaak over het hoofd gezien. Terwijl u aanzienlijk kunt besparen op deze kostenpost. Hoe? Leest u verder!

 

Bespaar op uw telefoniekosten

Dufaco Business Center, partner van EspritXB, reikt u in samenwerking met EspritXB de volgende aanbieding aan:

 

EspritXB- Dufaco Business Center Collectief

 

 

Als u zich nu inschrijft profiteert u tot 25% lagere tarieven ten opzichte van KPN Telecom.

 

Eenvoudig overstappen naar EspritXB

Het overstappen naar EspritXB is heel eenvoudig en kost niets. De overgang wordt in zijn geheel geregeld door Dufaco Business Center. Er komt geen monteur aan te pas. U hoeft dus verder niets te doen! De telefoonnummers en infrastructuur blijven hetzelfde. Wat moet u doen? Vul het bijgaande faxformulierpdf-logo in en voeg uw laatste KPN nota toe. Fax deze naar 088 5000 901 en wij maken de overgang in orde!

 

Hier de voordelen op een rijtje:

-               Kwaliteit: KPN netwerk

-               Behoud van eigen telefoonnummers

-               Persoonlijke service – u wordt direct doorverbonden met één van onze medewerkers

-               Géén aansluit – en overstapkosten

-               Helpdesk 7 dagen per week bereikbaar  

Samsung Megacell E2370

.

e2370Met de Samsung Megacell E2370 overleef je elke hindernisbaan en zou je zonder enig licht uit de sterrenhemel toch de weg naar Rome kunnen vinden. Stof en water deren deze telefoon niet. Geen probleem dus als je hem een keer in een plas water laat vallen! Je blijft er gewoon mee bellen, ook omdat het rubberen omhulsel er voor zorgt dat je telefoon wel tegen een stootje kan. Deze Samsung is dus een echte krachtpatser.

 

Dankzij de grote rubberen toetsen is de Samsung Megacell eenvoudig te bedienen. De dubbele luidsprekers zijn ideaal in een luidruchtige omgeving. Voor perioden waarin je een nog vlottere babbel hebt biedt de extra dikke batterij uitkomst. Hierdoor heeft het toestel een nog langere stand-by tijd. Ook handig voor als je tijdelijk geen stroom tot je beschikking hebt. De Samsung Megacell E2370 heeft een standbytijd tot wel 1600 uur.

 

De complete uitrusting van deze Samsung Megacell maakt dat je dit toestel waarschijnlijk niet vaak weg zal stoppen. Mocht je hem toch eens verliezen, dan heeft je bodyguard nog een verborgen kwaliteit in petto. Het toestel beschikt namelijk over een 'mobile tracker'. Dufaco levert de Samsung Megacell E2370 voor slechts € 80.

KPN neemt Yes Telecom over

.

KPN heeft Yes Telecom overgenomen. Yes Telecom is een van de grootse Nederlandse MVNO’s (Mobile Virtual Network Operator) en is als enige volledig gefocust op de zakelijke markt, terwijl zij daarbij tegelijkertijd uitsluitend met Telecom en IT resellers samenwerken. Met KPN als moeder gaat Yes Telecom zelfstandig werken aan de verdere uitbouw van haar zakelijke klantportfolio. Met de acquisitie van Yes Telecom versterkt KPN zijn positie in de MKB markt en de relatie met resellers.

 

Binnen KPN blijft Yes Telecom een zelfstandig onderdeel. Het onderscheid is voor KPN belangrijk doordat de formule van Yes Telecom uniek is. De mobiele provider heeft in vijf jaar een sterke reputatie opgebouwd bij dealers en MKB bedrijven. De directies van beide bedrijven verwachten in de komende jaren een nog sterkere groei te kunnen realiseren met Yes Telecom.

 

‘Het dealerkanaal is voor KPN erg belangrijk. Met de sterke reputatie van Yes Telecom op het gebied van service, kwaliteit en prijs, naar klanten en naar dealers, gaat KPN het dealer kanaal nog beter kunnen bedienen,’ aldus Ron de Mos, directeur zakelijke markt KPN. ‘Dit is een geweldige kans voor Yes Telecom. Nu kunnen we de groei nog verder vergroten’, aldus de directie van Yes Telecom, Klaas Bottema en Frank Caris. ‘Wij zijn ook blij dat KPN veel belang hecht aan het behoud van onze onderscheidende identiteit.’

 

Dealers, klanten, en gebruikers zullen profiteren van de verdere intensivering in de samenwerking tussen KPN en Yes Telecom. Hierdoor kunnen bijvoorbeeld vernieuwende productcombinaties, waar mogelijk, nóg krachtiger en sneller geïntroduceerd worden in de markt. Aan het unieke Partner Concept met onze dealers verandert niets. Klaas Bottema en Frank Caris zullen aanblijven als directie en het bedrijf blijft gevestigd in Leiden.