T-Mobile Web’n’Walk Europa

.

T-Mobile Web’n’Walk Europa

 

Met web’n’walk Europa bent u in Europa altijd en overal online. Bijvoorbeeld op het vliegveld om een klant te mailen of vanuit het hotel het laatste nieuws lezen. Voor een vast bedrag per maand voegt u mobiel internet binnen Europa toe aan uw mobiele abonnement.

  • web’n’walk Europa geldt binnen alle EU-landen, inclusief Zwitserland, Noorwegen en IJsland.
  • U krijgt 10 MB aan dataverkeer per maand om te e-mailen en internetten.
  • web’n’walk Europa zet u maandelijks eenvoudig aan of uit via T-Mobile Klantenservice Zakelijke Markt 0800- 7112.(gratis).

 

dufaco DME leverancier

.

Dynamic Mobile exchangeSinds kort is Dufaco Telecom leverancier van DME. DME combineert push e-mail en PIM synchronisatie (kalender, contacten, to do´s) met state-of-the-art beveiliging en geavanceerde managementtools voor het beheer van mobiele apparaten. Met DME worden middelgrote en grote ondernemingen in staat gesteld om op zeer veilige wijze mobiliteitsdiensten aan te bieden die effectief beheerd kunnen.

DME is toestel (zelfs iPhone), netwerk, operator en e-mail platform onafhankelijk en kent een zeer lage TCO, ongekende beveiliging van zowel data als mobiel apparaat en beschikt over een intuïtieve interface voor gebruikers en administrators. De oplossing, omvat ook tools voor voice en data statistieken, voice message management en connectie management, wat ondernemingen volledige controle biedt over gebruikersgedrag, kosten en IT policy enforcement. Wil je weten wat DME voor jouw organisatie kan betekenen neem dan contact met ons op.