Onbezorgd binnen de EU met KPN

.

Vanaf 1 juni kunt u bij KPN uw bundel zowel in Nederland als in de EU gebruiken. De Europese Commissie heeft in 2015 besloten dat alle providers de extra roaming tarieven binnen de EU moeten afschaffen. Bij KPN is dat dus al vanaf 1 juni. En dat is goed nieuws! Met uw zakelijke mobiele abonnement kunt u tegen dezelfde tarieven internetten, bellen en sms’en in de EU-landen. Wij hebben daarnaast nog een aantal extra landen toegevoegd. Dit geldt zowel voor nieuwe abonnementen als voor klanten die al een abonnement van KPN hebben.

Roam like at home Telfort

.

Goed nieuws voor Telfort klanten die bellen, sms'en en internetten in de EU/EER (zone 1). Vanaf 15 juni worden er namelijk geen extra kosten meer in rekening gebracht en kunnen klanten bellen, sms'en en internetten vanuit hun bestaande bundels. Dit principe heet 'Roam like at home' en geldt voor alle mobiele abonnementen. Betaal voor het gebruik van je telefoon, alsof je in Nederland bent.

Mogelijk gedwongen extra beveiling voor diefstalgevoelige Audi's

.

De Kiwa SCM waarschuwt dat Audi-bezitters door een verhoogde diefstal risicofactor van sommige Audi-modellen mogelijk in de nabije toekomst gedwongen kunnen worden een aanvullend beveiligingssysteem te installeren.