HIP aLive

download hier de HIP alive flyer

"Bedien je kantoortelefoon vanaf je desktop en je Smartphone. Wees overal bereikbaar op jouw manier, op jouw moment."

HIP aLive is een pakket waarin de HIP Toolbar voor de desktop en de nieuwe HIPPER app voor Smartphone zit. Dit zorgt voor optimale controle over de bereikbaarheid op kantoor, thuis en onderweg.

Meerwaarde hosted

HIP aLive ontsluit de unieke voordelen van het hosted HIP platform voor de actieve professional.

De mobiliteit functies Anywhere en Kantoor op afstand geven u de vrijheid overal bereikbaar te zijn (kantoor, thuis, mobiel) op het zakelijke nummer. Wanneer u dat wenst.
De HIP Toolbar maakt het mogelijk alle functies van de telefooncentrale, onafhankelijk van het toestel, op elke PC (kantoor, thuis), op een intuïtieve manier te bedienen.
De HIPPER app bedient dezelfde functies van de telefooncentrale via de Smartphone (iPhone, Android), zodat ten alle tijden de bereikbaarheidsinstellingen aangepast kunnen worden.

Real live
Een paar voorbeelden van de vrijheid die het HIP aLive pakket geeft in het dagelijks leven.

U werkt thuis en u bent bereikbaar op uw zakelijke nummer/extensie via de thuistelefoon. Met de HIP Toolbar kunt u 'Kantoor op afstand' eenvoudig instellen en vervolgens bellen, zonder dat er op de thuistelefoon kosten worden gemaakt.

Of u bent onderweg bereikbaar op uw mobiele telefoon via Anywhere. Via de HIPPER Smartphone app kan dit eenvoudig worden aan en uitgezet. Ook kan HIPPER via klik-en-bel de telefooncentrale een gesprek laten opzetten.

Nieuwe versie HIP Toolbar

Er is een nieuwe versie van de HIP Toolbar beschikbaar.  De nieuwe toolbar, in het Nederlands is ook leverbaar. Deze toolbar is behalve Nederlandstalig ook voorzien van de mogelijkheid tot automatische updates. Download hier de Nederlandse gebruikershandleiding van de HIP Toolbar.

Hieronder een video over de toolbar. Deze video is nog gebaseerd op de Engels talige versie.

 

 

De oude versie van de HIP Toolbar moet eenmalig geüpdate worden naar de nieuwe Nederlands talige versie. Deze update kunnen wij uitvoeren voor slechts € 10,- excl. BTW indien wij remote toegang kunnen krijgen tot uw netwerk. Anders brengen wij € 84,- excl. BTW in rekening per uur dat wij op locatie bezig zijn + voorrijkosten.

HIPPER
U installeert HIPPER eenvoudig via de iPhone App Store of Android Market Place. Zoek op 'HIPPER' en installeer. Om HIPPER te activeren bestelt u in via dufaco het HIP aLive pakket, of een losse HIPPER licentie.