Dufaco Managed IT Services

Vaak roepen bedrijven de hulp van een systeembeheerder pas in als er een storing optreedt. Dit noemen wij het break/fix model. Er moet dus eerst een storing zijn voordat het probleem verholpen kan worden. Dit brengt natuurlijk kosten met zich mee. Zowel voor het oplossen van het probleem als voor de tijd dat de gebruiker niet productief is.

Proactief beheer met Managed Services* biedt de oplossing, deze zijn gebaseerd op een grondige terugkerende inventarisatie van uw gehele IT omgeving. Elke dag weer. Hierdoor weten wij precies wat u aan apparatuur heeft, wat de status is en waar onderhoud noodzakelijk is. De medewerkers van de helpdesk nemen deze taken van u over met het doel uw systemen altijd veilig en operationeel te houden.

De voordelen voor uw organisatie zijn hierdoor :

  • Verhoogde productiviteit door snellere en betrouwbare systemen
  • Potentiële problemen worden in een vroeg stadium voorkomen
  • Uw netwerk is altijd up-to-date en optimaal beveiligd
  • Storingen kunnen voortaan nog sneller worden opgelost

Kortom, meer productiviteit met minder IT zorgen. 

* Dufaco Managed IT Services 

Dit is een flexibel dienstenprogramma waarmee wij uw IT beheer en gebruikersondersteuning volledig of gedeeltelijk uit handen nemen. U profiteert hiermee van onze jarenlange ICT ervaring en professionele software tools.

24/7 monitoring 

Met behulp van geavanceerde software bewaken wij uw netwerk dag en nacht. Wij waarschuwen u bij mogelijke problemen, nog voordat zij zich voordoen. 

Preventief onderhoud 

Onze experts zorgen dat uw systemen optimaal blijven functioneren. Hiervoor voeren wij het noodzakelijke onderhoud uit op uw hard drives, besturingssysteem en software. 

Virus en Spyware beveiliging 

Wij zorgen voor optimale bescherming van uw systemen en dagelijkse controle op kwaadaardige software en beveiligingsrisico’s. 

Professioneel support 

Onze gecertificeerde medewerkers ondersteunen u waar nodig via de telefoon, remote support via internet of bij u op locatie.

Backup en disaster recovery

Real-time automatische backups van servers en werkstations. Bij een calamiteit helpen wij u met het terugzetten van het systeem. Hiervoor maken wij gebruik van online en offline systemen.

 

Management rapportages

Periodieke rapportages over de status van uw netwerk en de werkzaamheden die dufaco heeft uitgevoerd om uw systemen beschikbaar te houden. Zo bent u altijd volledig op de hoogte.

Maandelijkse kosten managed IT services*

Werkstation € 4,50
Server € 15,00
Antivirus € 3,00
Werkplek backup € 3,00
Server backup Vraag een offerte aan

* Deze kosten zijn allen voor monitoring, de kosten voor herstelwerkzaamheden en het uitvoeren van updates zijn hier niet bij inbegrepen.

Geinteresseerd? Neem vrijblijvend contact met ons op via ICT@dufaco.nl of via 088 5000 950.