Automotive Solutions

Communicatie in de auto is niet meer weg te denken. Daarbij wilt u wel veilig en zorgeloos naar uw volgende afspraak rijden. dufaco business center integreert professioneel alle vormen van mobiele communicatie in uw auto. Dit kan zowel bij u op kantoor, als in ons inbouwcenter in Nieuwegein.

  • Stereosystemen
  • Alarmsystemen
  • Voertuigvolgsystemen
  • Achteruitrijsensoren
  • Navigatiesystemen

Voor persoonlijk advies en maatwerkoplossingen bent u van harte welkom bij onze medewerkers!

Universele parkeerhulp

Gepost in Automotive Solutions

Het inparkeren, vooral achteruit, blijft voor veel mensen een onoverzichtelijke manoeuvre. Er zijn heel veel factoren waar tegelijkertijd rekening mee gehouden moet worden. Het toenemend drukker wordende straatbeeld draagt hieraan in grote mate bij. Spelende kinderen, loslopende huisdieren of een ‘onzichtbaar’ paaltje worden gemakkelijk over het hoofd gezien. Noodzaak dus om de hulp van dufaco in te schakelen.

Sinds kort biedt dufaco dé oplossing: Parkpilot van Bosch. Deze universeel toepasbare parkeerhulp overziet, al naar gelang inbouw, de omgeving voor en achter de auto. Elk object (statisch of levend) kan door de parkeerhulp op tijd worden opgemerkt. De bestuurder wordt via een akoestisch en visueel signaal gewaarschuwd voor een te dicht naderend object. Hierdoor kunnen de kinderen rustig verder spelen, de huisdieren los blijven lopen en worden paaltjes weer zichtbaar.

Veiligheid voor en achter

De Bosch-Parkpilot is verkrijgbaar als systeem voor montage aan voor- en achterzijde. Ook bij voertuigen met standaardsysteem aan de achterzijde kan het frontsysteem afzonderlijk achteraf worden gemonteerd. Een alarminrichting in het voertuig waarschuwt akoestisch en optisch voor obstakels. Met een meetbereik van 150 cm achter en 100 cm voor het voertuig detecteert de Parkpilot zelfs lage bloembakken of slanke palen.

Exact op maat voor uw voertuig

De Bosch-Parkpilot kan als universeel systeem in vrijwel alle voertuigen achteraf worden gemonteerd. Door de grote
keus aan verschillende montageringen kunnen wij de sensoren altijd in een zodanig positie monteren, dat een optimaal detectiebereik van obstakels is gegarandeerd. Zelfs met een trekhaak is deze oplossing geschikt.

Discrete inbouw

De kleine sensoren kunnen onopvallend in de achter- en voorbumper worden geïntegreerd. In de kleur van het voertuig gespoten vallen zij nauwelijks op.

Prijzen

Set Bosch sensoren achterkant of voorkant auto € 400,- excl. BTW, incl. montage

Combinatie aanbieding voor én achterkant auto € 725,- excl. BTW, incl. montage

Deze sensoren kunnen in de originele kleur van uw auto gespoten worden voor een meerprijs van € 95,- per set.

Informatie

Neem voor meer informatie contact op met onze automotive specialisten op 088 5000 900 of via info@dufaco.nl